Κεντρική Λάρισα Παπανικολόπουλος: «Το Περιστέρι ήταν καταιγιστικό»

Παπανικολόπουλος: «Το Περιστέρι ήταν καταιγιστικό»

nikos papanikolopoulos peristeri

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Λάρισας από το Περιστέρι εστίασε στην απόδοση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο τονίζοντας ότι ήταν καταιγιστικοί. Παράλληλα, έκανε έναν μίνι απολογισμό αναφέροντας ότι στο τέλος της ημέρας η ομάδα πέτυχε τον σκοπό της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την καθαρή νίκη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό. Από την προηγούμενη εβδομάδα εμείς είχαμε πει μόλις σωθήκαμε ότι πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς στο τελευταίο παιχνίδι με το Λαύριο. Τελικά έπρεπε να παίξουμε δυο παιχνίδια λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης. Καταλαβαίνω τα παιδιά τα οποία έχουν κριθεί στα δυο κρίσιμα παιχνίδια με τον Ηρακλή και το Μεσολόγγι. Δεν είναι κριτήριο για την προσπάθεια την οποία έχουν κάνει, η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και μετά είναι το τέλος μιας πολύ δύσκολης σεζόν για την ομάδα η οποία χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, από τραυματισμούς, από όλα τα δεινά, αλλά στο τέλος πέτυχε τον σκοπό της με πολύ μεγάλη προσπάθεια όλων και κυρίως των παικτών».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…