Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πάνγκος: «Σημαντική η πρόκριση, συνεχίζουμε»

Πάνγκος: «Σημαντική η πρόκριση, συνεχίζουμε»

kevin pangos zenit st petersburg eb20 1

Η Ζενίτ διέσυρε τον Παναθηναϊκό και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τριπλό ρεκόρ καριέρας, Κέβιν Πάνγκος, σε δηλώσεις του δήλωσε ότι είναι σημαντική η πρόκριση, ωστόσο έδωσε το σύνθημα ότι δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.

 «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ ότι παίξαμε σκληρά για 40 λεπτά και ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να πάμε στα πλέι οφ, οπότε είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας. Δεν νιώθουμε ότι τελειώσαμε, θέλουμε να συνεχίσουμε. Αγαπάμε το γκρουπ με το οποίο παίζουμε, αγαπάμε το σταφ, τους πάντες εδώ, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο περισσότερο γίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Πάνγκος. 

Μην ξεχνάμε ότι ο Πάνγκος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, στην οποία δεν τον αξιοποίησαν όπως θα περίμενε και δεν κατάφερε ποτέ να κολλήσει. Παράλληλα, η σειρά θα χαρακτηριστεί και από την επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στην Βαρκελώνη ως αντίπαλος για πρώτη φορά σε νοκ άουτ παιχνίδια.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…