Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Πρόβλημα με Ντουζίδη, ευκαιρία για τον Κωνσταντίνο Χαρμπ

Πανερυθραϊκός: Πρόβλημα με Ντουζίδη, ευκαιρία για τον Κωνσταντίνο Χαρμπ

ntouzidis

Μετά τους Λουκά Γιαουρτόγλου και Άλκη Παππά, ακόμη ένας παίκτης μας προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες, καθώς ο Θανάσης Ντουζίδης, έπειτα από έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, τέθηκε «νοκ-άουτ» από την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (Σάββατο 24/4, 17:00) του Πανερυθραϊκού με την Καβάλα και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη μεγαλώνει κι άλλο το απουσιολόγιο του κόουτς Χουχουλή, ο οποίος θα παρατάξει στο αυριανό ματς του Πανερυθραϊκού με την Καβάλα (σ.σ. αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες) με μείον τρεις κομβικούς παίκτες για το ροτέισον της ομάδας μας.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, ότι τη θέση του Ντουζίδη στη δωδεκάδα για την αυριανή αναμέτρηση θα πάρει ο αρχηγός του Εφηβικού του Πανερυθραϊκού, Κωνσταντίνος Χαρμπ, ένα παιδί που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, καθώς αγωνίζεται στον Πανερυθραϊκό από 7 ετών, έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Ακαδημίας μας και πλέον έφτασε η ώρα να φορέσει τη φανέλα και της ανδρικής ομάδας!

Θυμίζουμε ότι ο αυριανός εντός έδρας αγώνας με την Καβάλα θα μεταδοθεί LIVE από το «ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ LIVE TV» (https://panerythraikosbc.gr/live-tv/) και από το Επίσημο Κανάλι του Πανερυθραϊκού στο YouTube.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …