Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Λαπροβίτολα

laprovittola

Η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» ανέλυσε το σκεπτικό του Νίκολας Λαπροβίτολα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντινός γκαρντ θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι και σίγουρα θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον ήθελε σαν “τρελός” πέρυσι και τον… έχασε λόγω της απόφασης των Μαδριλένων να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους από τη στιγμή που θα αποχωρούσε ο Καμπάτσο για το NBA.

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο 30χρονος άσος δεν έχει σε προτεραιότητα το οικονομικό γιατί προέρχεται από πλούσια οικογένεια στην Αργεντινή, πράγμα που σημαίνει ότι Παναθηναϊκός του μικρού μπάτζετ μπορεί να τον δελεάσει να έρθει στην Αθήνα.

Για τον Λαπροβίτολα το σημαντικό είναι να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. «Έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα. Χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον, έναν δεσμό που δεν είναι πάντα εύκολος να δημιουργηθεί. Όταν νιώθει εμπιστοσύνη, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους play maker στην Ευρώπη», επισημαίνει στην εφημερίδα άτομο κοντά στον παίκτη.

Το όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι ικανό να δελεάσει τον Λαπροβίτολα, ενώ και η γυναίκα του επιθυμεί να πάει σε μία πόλη με ασφάλεια και ποιότητα ζωής, μιας και θα γεννήσει σύντομα το πρώτο παιδί τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…