Κεντρική Διεθνή Ούνικς Καζάν – Βίρτους Μπολόνια 85-81: ‘Έκανε το 1-1 η ομάδα του Πρίφτη

Ούνικς Καζάν – Βίρτους Μπολόνια 85-81: ‘Έκανε το 1-1 η ομάδα του Πρίφτη

jordan theodore unics kazan photo unics kseniya bogdanova ec20 scaled

Το 1-1 στην σειρά των ημιτελικών του Eurocup έκανε η Ούνικς Καζάν, επικρατώντας με 85-81 της Βίρτους Μπολόνια σε ένα παιχνίδι που είχε τον πρώτο λόγο από την αρχή, ωστόσο λίγο έλειψε να το χάσει στο τέλος. Πλέον, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στην Ιταλία για την τρίτη και τελευταία πράξη της σειράς την προσεχή Τετάρτη (14/04).

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατάφερε να κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να φτάσει μέχρι και σε διαφορά 16 πόντων στην τρίτη περίοδο  (77-61), ωστόσο οι Ιταλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Συγκεκριμένα, με ένα εκπληκτικό επιμέρους 4-20, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα δευτερόλεπτα πριν το τέλος (81-81). Ωστόσο ο Σμιθ ήταν ψύχραιμος και αφού κέρδισε δύο φάουλ ήταν αλάνθαστος από την γραμμή και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κάνααν με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Τζόρνταν Θίοντορ να ακολουθεί με 15 πόντους και 6 ασίστ. Για την Βίρτους ξεχώρισε ο φανταστικός Μπελινέλι, ο οποίος έκανε ότι ήθελε στην επίθεση σταματώντας στους 33 πόντους, με τον Τεόντοσιτς να μένει στους 11 πόντους έχοντας και 9 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 47-37, 77-61, 85-81.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…