Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Οριστικά και ομόφωνα εκτός ΣΕΗ ο Δημήτρης Λιγνάδης

Οριστικά και ομόφωνα εκτός ΣΕΗ ο Δημήτρης Λιγνάδης

lignadis dimitris

Οριστική και διά βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε η γενική συνέλευσή του που συνεδρίασε στη θερινή σκηνή του Εθνικού στην οδό Πειραιώς με ομόφωνη απόφαση, όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr.

Την αποπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη, ηθοποιού, σκηνοθέτη και τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων και μη, είχε προαναγγείλει από το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο ΟΡΕΝ το Σάββατο είχε πει ότι την απόφαση για την αποπομπή θα έπαιρνε η γενική συνέλευση (το ανώτατο όργανο του Σωματείου), ενώ τόνισε ότι χωρίς τη γενική συνέλευση δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις.

«Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει το έργο του, έχει πολλούς φακέλους που πρέπει να φθάσουν στο διοικητικό συμβούλιο και μετά σε γενική συνέλευση. Την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) έχουμε την πρώτη μας γενική συνέλευση μετά την πανδημία όπου θα αποφασιστεί και θα κριθεί εάν θα αποπεμφθεί από το σώμα των ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…