Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Οργή Κικίλια για τις δηλώσεις Τσίπρα

Οργή Κικίλια για τις δηλώσεις Τσίπρα

3abfe891b01008f2ad0b932d9b4ea518 XL

«Η ανάγκη για αντιπολίτευση πρέπει να έχει κάποια όρια. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει επιδείξει επίπεδο, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ δημοσίως»

Επίθεση, για όσα υποστήριξε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό, σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τους εμβολιασμούς στη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε ότι την Επιτροπή, την οποία προσπάθησε να εκθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, την είχε διορίσει η αξιωματική αντιπολίτευση, άσκησε σκληρή κριτική για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τους εμβολισμούς νέων σε ηλικία πολιτών.

«Η ανάγκη για αντιπολίτευση πρέπει να έχει κάποια όρια. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει επιδείξει επίπεδο, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ δημοσίως. Κυρίες και κύριοι δεν διόρισα εγώ αυτή την επιτροπή, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα το 2017. Είναι εξαιρετική ομάδα και γι΄ αυτό ανανέωσα τη θητεία τους. Τους ευχαριστώ πολύ και δεν πρέπει να τους απαξιώνουμε ελαφρά τη καρδία. Είναι σοβαροί επιστήμονες και δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας για τους οποίους ξεστοκάρουμε τα εμβόλια», είπε ο υπουργός Υγείας απαντώντας στα όσα είπε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…