Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Λαντέιλ

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Λαντέιλ

jock landale zalgiris alba

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του φέτος και έχει αρχίσει να τσεκάρει περιπτώσεις παικτών, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Μία εξ αυτών είναι του Τζοκ Λαντέιλ, όπου οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, με τον Αυστραλό να είναι κοντά στο να πει το «ναι».

Σύμφωνα με τη LiveSport, Ολυμπιακός και Λαντέιλ βρίσκονται μία ανάσα από το να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συνολικές απολαβές στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Αυστραλός ψηλός φαίνεται ότι είναι θετικός στο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τα έχει βρει με την ομάδα του Πειραιά στο οικονομικό κομμάτι. Το «αγκάθι» μέχρι στιγμής είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και το NBA out, που θα υπάρχει στο συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο συμβόλαιο του παίκτη αναμένεται να υπάρχει NBA out μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Αν ο παίκτης βρει ομάδα στο ΝΒΑ μέχρι τότε, θα μπορεί να κάνει χρήση του συγκεκριμένου όρου και θα μετακομίσει στο ΝΒΑ. Σε διαφορετική περίπτωση θα φορέσει οριστικά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…