Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Δύσκολα του Λαντέιλ

Ολυμπιακός: Δύσκολα του Λαντέιλ

jock landale zalgiris alba

Ο Τζοκ Λαντέιλ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά δύσκολα θα ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση. Ο Αυστραλός σέντερ φαίνεται πως έχει το νου του μόνο στο ΝΒΑ και δύσκολα θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό ESPN, φέτος ο Λαντέιλ είχε έναν περίπλοκο όρο αποδέσμευσης για το ΝΒΑ στο συμβόλαιο με την ομάδα της Αυστραλίας κι έτσι δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα. Ότι δεν κατάφερε στα μέσα της σεζόν ο Αυστραλός φαίνεται ότι θέλει να το κάνει το καλοκαίρι και γι αυτό έχει στρέψει αποκλειστικά το βλέμμα του εκεί.

Ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις πριν από κανένα μήνα και ανέφερε: «Έχω μια πικρή γεύση στο στόμα μου. Εκνευρίστηκα με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και πόσο περιπλέχθηκαν. Πράγματα πέραν από τον έλεγχό μου, βασισμένα σε συμβουλές από ανθρώπους που θα έπρεπε να δώσουν τις σωστές συμβουλές, επηρέασαν την καριέρα μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω;. Θέλω να πάω στο ΝΒΑ και να παίξω στο υψηλό επίπεδο, να παίξω στο ΝΒΑ, να δείξω ότι ανήκω εκεί και να φανεί ότι παρότι ίσως δεν είμαι τόσο αθλητικός, μπορώ να είμαι πιο έξυπνος από πολλούς άλλους στο παρκέ και να τα καταφέρω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …