Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο Λιόλιος αποκάλυψε τι έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ

Ο Λιόλιος αποκάλυψε τι έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ

VASILAKOPOULOS AVGENAKIS FASOULAS LIOLIOS 820x490 1

Ο Βαγγέλης Λιόλιος πήρε θέση για τα όσα έγιναν το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας ξεκαθάρισε ότι στόχος τους είναι να εμποδίσουν τη διαδικασία των εκλογών.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Λιόλιου και της πρωτοβουλίας «Δώσε Πάσα»:

«Προς ενημέρωση των εκατοντάδων σωματείων που βλέπουν καθημερινά το άθλημά μας να διασύρεται:

Στο σημερινό Δ.Σ. ζητήσαμε να λάβουμε γνώση των οικονομικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο. Λάβαμε γνώση για το ταμειακό υπόλοιπο της 31ης Μαρτίου, αλλά και τις δαπάνες από τότε έως και σήμερα, όπου διαπιστώσαμε πως ένα τεράστιο ποσό (136.000€) ξοδεύτηκε χωρίς να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ.. Δεν μας δόθηκαν οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας (συμβάσεις κ.λ.π.) που υπάρχουν, παρότι ζητήθηκαν, ούτε λάβαμε απάντηση στο ερώτημα ποιοι χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Επίσης ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για τον ορισμό Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τις εκλογές της 30ης Μαΐου ή εναλλακτικά για ηλεκτρονική ψηφοφορία και η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, πέρα από μια αόριστη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Μετά από επιστολές που εστάλησαν κι έμειναν αναπάντητες, μετά από διαδικτυακές συναντήσεις στις οποίες αρνήθηκαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο σε ισότιμα με αυτούς διορισμένα μέλη που φέρουν ευθύνη για την Ομοσπονδία, είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως στόχος τους είναι να εμποδίσουν την εκλογική διαδικασία, για μία ακόμη φορά.

Όσες προφάσεις και να βρουν, όσες μειωτικές συμπεριφορές κι αν υιοθετήσουν χαρακτηρίζοντας μέλη της προσωρινής διοίκησης και του Dwsepasa-Δώσε Πάσα
ως «μηδενικά» και «άσχετους με το Μπάσκετ» , οι εκλογές θα γίνουν, γιατί εν αντιθέσει με αυτούς, τα σωματεία ενδιαφέρονται για το άθλημα.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της πρωτοβουλίας ‘Δώσε Πάσα’»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…