Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα O Λάσο θυμήθηκε την σειρά με τον Παναθηναϊκό

O Λάσο θυμήθηκε την σειρά με τον Παναθηναϊκό

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, νίκησε την Φενέρμπαχτσε και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τον Πάμπλο Λάσο να κάνει αναδρομή στο παρελθόν ενόψει της σειράς με την Εφές. Ο Βάσκος τεχνικός θυμήθηκε δύσκολες σειρές για την ομάδα του και ανάμεσα τους έβαλε και αυτή με τον Παναθηναϊκό την σεζόν 2018-19.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

«Νιώθω πολύ ήρεμος… Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο πιο… εκρηκτικός παίκτης στην EuroLeague. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, όχι όμως καθοριστικό. Τα playoffs της EuroLeague είναι μια σημαντική στιγμή.

Παίζουν μόνο οι οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν χρονιές που είσαι το φαβορί, ενώ κάποιες άλλες υποφέρεις από τραυματισμούς. Μια φορά στη σειρά με την Νταρουσάφακα πήγαμε στην Τουρκία ενώ μας είχαν κερδίσει εδώ. Μια άλλη χρονιά νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με 3-0, αλλά ήταν πολύ δύσκολο.

Η Ρεάλ έχει κερδίσει τον σεβασμό, επειδή ακριβώς έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη διαδικασία, να διεκδικούμε δηλαδή τη συμμετοχή στην τελική φάση. Τώρα ξεκινά μια νέα ιστορία και πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…