Κεντρική Basket League ΑΕΚ O Λάνγκφορντ υποκλίνεται στο Λαύριο! [pic]

O Λάνγκφορντ υποκλίνεται στο Λαύριο! [pic]

mouratos langford scaled

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παρά το περασμένο της ηλικίας του είναι ένας παίκτης με αναμφισβήτητη ποιότητα και επιθετικό ταλέντο που σπάνια βλέπεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, ο οποίος λίγο έλειψε να πάρει το παιχνίδι με το Λαύριο μόνος του στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, είναι και αυτός εντυπωσιασμένος από το νεανικό σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Μάλιστα, φρόντισε να εκφράσει την άποψη του για την ομάδα – έκπληξη της φετινής σεζόν με ανάρτηση του στα social media. Ο Λάνγκφορντ έκανε αναδρομή στο παρελθόν παραλληλίζοντας την δική του πείνα και δίψα για διάκριση και επιτυχία με τους παίκτες του Λαυρίου, ενώ καταλήγοντας τους αποθέωσε.

«Όταν ξεκίνησα το 2006 το ταξίδι μου στην Ευρώπη, είχα πείνα και επιθυμία όχι μόνο να βγάλω την οικογένειά μου από την φτώχεια, αλλά να δείξω ότι είμαι καλός μπασκετμπολίστας και να μεγαλώσω τα πάντα μέσα μου. Αναγνωρίζω τη μεγάλη πείνα και φιλοδοξία των νέων παικτών του Λαυρίου. Ήταν μία μεγάλη ευχαρίστηση που αντιμετώπισα αυτές τις αξίες της επόμενης γενιάς. Η προσπάθειά τους είναι ξεχωριστή για τους φιλάθλους τους, αλλά θα πρέπει να αποζημιωθούν κατάλληλα όταν έρθει η ώρα. Βγάζω το καπέλο στα νέα παιδιά του Λαυρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιθ Λάνγκφορντ.

λα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…