Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ναβάρο: «Πολλά τα 7 χρόνια χωρίς Final 4»

Ναβάρο: «Πολλά τα 7 χρόνια χωρίς Final 4»

juan carlos navarro u18 fc barcelona angt valencia 2019 20 photo miguel angel polo jt19 e1577622409350

Η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε Final Four Ευρωλίγκας ύστερα από εφτά χρόνια. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε ότι είναι πάρα πολλά χρόνια αυτά για τους μπλαουγκράνα, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του και στον Πάου Γκασόλ.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του:

“H νέα διοίκηση και ο πρόεδρος έχουν εμπιστοσύνη σε εμένα για να ηγηθώ αυτού του πρότζεκτ. Έχω δίπλα μου ανθρώπους του μπάσκετ. Μπορεί να είναι μία περίεργη φάση της σεζόν τώρα, γιατί βρισκόμαστε στα τέλη και πρέπει να διατηρήσουμε λίγο τις ισορροπίες, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, η ομάδα με γνωρίζει και νομίζω ότι έχω λάβει ένα πολύ θετικό καλωσόρισμα από όλους.”

Για τους αγώνες με τη Ζενίτ και τους στόχους του:

“Δεν ξεκινήσαμε καλά στα playoffs. Παίζουμε απέναντι σε ένα πολύ δυνατό σύνολο, πολύ καλά προπονημένο. Πιστεύω ότι ήμασταν ήσυχοι στο πρώτο παιχνίδι. Στην Αγία Πετρούπολη κάναμε ένα βήμα μπροστά και θέλουμε να κλείσουμε την υπόθεση πρόκριση.

7 χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πολύς καιρός! Ένας σύλλογος σαν τη Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να κερδίζει τίτλους. Έχουμε πάρει Copa Del Rey, αλλά η Ευρωλίγκα μας λείπει και για να γίνει αυτό πρέπει να πάμε στο Final 4. Ένας από τους βασικούς στόχους της Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι κάθε χρόνο το να κερδίζει έναν τίτλο μεγάλο, σαν την Ευρωλίγκα.

Για την επιστροφή του Γκασόλ:

“Ο Γκασόλ είναι θρύλος του μπάσκετ και ο Σάρας τον θεωρεί πολύ σημαντικό για αυτό το πρότζεκτ. Φυσικά και εμείς θέλαμε πολύ να βρίσκεται εδώ. Είναι σίγουρα δύσκολο για τον Πάου, μετά από δύο χρόνια μακριά από τα γήπεδα να δώσει το 100%. Αλλά δεν το κάνει μόνο στο παρκέ, αλλά και εκτός αυτού. Στηρίζει και συμβουλεύει τους παίκτες σε κάθε προπόνηση και πλέον δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό, τη δύναμη και κάθε μέρα πατάει καλύτερα στα πόδια του και μας βοηθάει πάρα πολύ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…