Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπόλντγουιν: «Φίλος και μέντορας ο Τρινκέρι» [vid]

Μπόλντγουιν: «Φίλος και μέντορας ο Τρινκέρι» [vid]

baldwin

Ο πρώην πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της Μπάγερν Μονάχου, Ουέιντ Μπόλντγουιν, ήταν καλεσμένος του Κάιλ Χάινς στην εκπομπή που κάνει στο κανάλι της Ευρωλίγκα. Ο παίκτης αποκάλυψη της ομάδας του Τρινκέρι αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και την πρόκριση της γερμανικής ομάδας στα playoffs της διοργάνωσης, τις προσωπικές του επιδόσεις, αλλά και τον Ιταλό κόουτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν:

Για τον Αντρέα Τρινκιέρι: «Ήξερε τα πάντα για μένα όταν μιλήσαμε και πόσο πεινασμένος ήμουν να παίξω μπάσκετ. Ήξερε πως αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερη για μένα, λόγω της θέλησης που θα είχα. Παίζει με πολύ πάθος και ενέργεια το παιχνίδι και η σχέση μας εξελίχθηκε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος, που ψάχνει την εντέλεια, αλλά με εμένα είχε πάντα ιδιαίτερη σχέση. Είναι σαν πατρική φιγούρα, σαν προπονητής, σαν φίλος και σαν μέντορας όλα σε ένα για μένα. Αυτό όλο τον έκανε ένα φοβερό προπονητή και μας έφτασε εδώ που είμαστε. Μου δίνει αυτοπεποίθηση για οτιδήποτε μέσα στο παρκέ και μαζί του ανακάλυψα όσα δεν είχα ανακαλύψει μέχρι τώρα στη καριέρα μου. Δημιουργεί τη σωστή χημεία και αυτό κάνει τη διαφορά. Βελτίωσε το παιχνίδι μου στο μισό γήπεδο, πως να διαβάζω καλύτερα το ματς».

Για τη φετινή δική του σεζόν: «Αν νιώθεις άνετα στη δουλειά σου, με τους συναδέρφους σου τότε η δουλειά γίνεται πιο εύκολη. Θεωρώ ότι είμαι καλός παίκτης, επιλέχθηκε στο πρώτο γύρο του Draft, αλλά παίζει ρόλο και η σχέση με τους συμπαίκτες σου. Τους εμπιστεύομαι και μπορώ να βασιστώ πάνω τους. Όταν δεν παίζω καλά, βασίζομαι σε εκείνους. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Εγώ παίζω καλά και παίζουν και εκείνοι καλά».

Για τους στόχους της Μπάγερν: «Έχουμε μία εξαιρετική διοίκηση που φέρνει καλούς παίκτες και έχουμε μπροστά μας το στόχο και την ευκαιρία των τριών τίτλων του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και της Euroleague».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…