Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: «Παιχνίδι με αίσθηση πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μπιτς: «Παιχνίδι με αίσθηση πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

beech

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό για την Basket League. Ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, Μπο Μπιτς, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αίσθηση των playoffs της Basket League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας για άλλη μία φορά! Την περασμένη εβδομάδα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, με τη νίκη μας επί του Περιστερίου στο PAOK Sports Arena, όπου κάναμε αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Αυτό μας δίνει την 5η θέση ενόψει των πλέι οφ! Ωστόσο υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει!

Ειδικά με αυτό τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ ταλαντούχοι και έχουν βάθος σε κάθε θέση. Παίζουν με ρυθμό και πολύ αθλητικότητα στο παιχνίδι τους, κάτι που είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.

Αν θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, από ό,τι κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Η διατήρηση του ρυθμού του παιχνιδιού στα επίπεδα που εμείς θέλουμε θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς ώστε να τους ελέγξουμε και να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια.

Τα ριμπάουντ είναι επίσης πολύ σημαντικά! Έχουν πολύ ψηλούς παίκτες σε κάθε θέση, οπότε τα μποξ άουτ που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ είναι απαραίτητα για εμάς! Αυτό το παιχνίδι θα έχει σίγουρα μια αίσθηση πλέι-οφ καθώς και οι δύο ομάδες προσπαθούν να μπουν σε ρυθμό πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ!

Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ χαλαρή για μένα! Δεν έκανα κάτι περισσότερο από προπόνηση, φαγητό, ξεκούραση, ύπνο και φυσικά να μιλάω στην Emma. Δεν είναι άσχημα, εάν με ρωτήσετε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …