Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: Το σχόλιο του για τον Μίκι

Μπαρτζώκας: Το σχόλιο του για τον Μίκι

jordan mickey khimki moscow region eb20 scaled

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Χίμκι αύριο (09/04, 21:00) για την Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Χίμκι: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με νίκη, νομίζω ότι μετά το κακό διάστημα που είχαμε εκεί στον Γενάρη, Φλεβάρη μετά παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά σημεία μέσα στα παιχνίδια που συνοδεύτηκαν με κάποιες καλές νίκες και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη απέναντι στην Χίμκι, που είναι σε μια ειδική κατάσταση φέτος. Έχουν φύγει πολλοί παίκτες τώρα πια παίζουν με πιο πολύ ντόπιο στοιχείο παικτών, με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής με λιγότερο ταλέντο βέβαια. Φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα”.

Για τους Μίκι και Μακκόλουμ: «Ο Μίκι και ο Μακόλουμ παίρνουν περίπου 19 με 20 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι, 40 και οι δυο, είναι πολλές αν υπολογίσουμε ότι 70 με 75 είναι ο μέσος όρος σε ολόκληρο το παιχνίδι, αυτοί παίρνουν 40 τώρα και ότι περισσέψει οι άλλοι οπότε προφανώς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Ο Μίκι είναι ένας παίκτης που παίζει καλά και μέσα αλλά και έξω, σουτάρει καλά, ενώ είναι και αποδοτικός μέσα στην ρακέτα. Ο Μακόλουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης απομόνωσης που έχει την ικανότητα να σκοράρει και να φτιάξει τα δικά του σουτ».

Για τον Μίκι και για την προοπτική της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αμερικανό: «Εγώ είχα υπογράψει στην Χίμκι την πρώτη φορά που ήρθε πριν πάει στην Ρεάλ. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να δω το παιχνίδι έτσι, αυτό που θέλω να δω είναι τους δικούς μας παίκτες να παίζουν καλά και να κερδίζουμε το ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …