Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν – Αρμάνι 85-79: Μείωσε και ελπίζει η ομάδα του Τρινκέρι

Μπάγερν – Αρμάνι 85-79: Μείωσε και ελπίζει η ομάδα του Τρινκέρι

wade baldwin fc bayern munich eb20 scaled

Η Μπάγερν αναδείχθηκε νικήτρια του τρίτου παιχνιδιού της σειράς με την Αρμάνι επικρατώντας με 85-79 στο Μόναχο, και κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Η ομάδα του Αντρέα Τρικέρι με φανταστική πρώτη περίοδο και εξίσου καλή τρίτη κατάφερε να έχει το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι και διατηρεί ελπίδες για την ανατροπή και πρόκριση στο φάιναλ φορ της Κολωνίας.

Η Μπάγερν ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 7-0, με τους Ιταλούς να απαντούν και να καταφέρνουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (9-9). Στην συνέχεια η ομάδα του Τρινκέρι κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ και κατάφερε να τρέξει 14-0 σερί κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 23-9.

Η Αρμάνι κατάφερε αργά και9 σταθερά να ροκανίσει την διαφορά στην δεύτερη περίοδο. Συγκεκριμένα με επιμέρους σκορ 4-16 κατάφεραν να βάλουν νέα δεδομένα στο παιχνίδι μειώνοντας στο καλάθι (27-25). Η Μπάγερν ισορρόπησε στην συνέχεια και κατάφερε να διατηρήσει μικρό προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο (39-35).

Η τρίτη περίοδος έμοιαζε με deja vu της πρώτης. Η Μπάγερν ξανά ήταν καταιγιστική και στις δύο πλευρές του παρκέ και κατάφερε να δημιουργήσει ξανά σημαντική διαφορά. Συγκεκριμένα, έτρεξε σερί 14-0 φτάνοντας για πρώτη φορά την διαφορά στους 18 πόντους (53-35). Η Αρμάνι ισορρόπησε στην συνέχεια ωστόσο η τρίτη περίοδος έκλεισε στο 64-51 για την Μπάγερν.

Η Αρμάνι κατάφερε να τρέξει ένα σερί 7-0 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και μείωσε στους 6 πόντους με τρίποντο του Ντιλέινι (64-58), ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει περαιτέρω. Η ομάδα του Τρινκέρι έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και είχε διαρκώς μαξιλαράκι τριών με τεσσάρων κατοχών.

Μάλιστα με βολές του Ζίπσερ και καλάθι του Γκιστ κατάφερε να πάει ξανά στο +14 με 4 λεπτά να μένουν στο παιχνίδι. Η Αρμάνι κατάφερε να μειώσει στα μισά την διαφορά με τρίποντο του Ρολ ένα λεπτό πριν το τέλος (80-73), και στους πέντε με τον Ταρζέφσκι (80-75). To παιχνίδι πήγε στην ρουλέτα των βολών με τον Μεσίνα να επιλέγει την σιγουριά του Ταρζέφσκι από το τρίποντο στην επίθεση, χωρίς να καταφέρνει να κάνει την ανατροπή (85-79).

Τα δεκάλεπτα: 23-9, 39-35, 64-51, 85-79

1 26 2 26

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…