Κεντρική Λάρισα Μούρτος: «Τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια», να κάνουμε την δουλειά μας»

Μούρτος: «Τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια», να κάνουμε την δουλειά μας»

mourtos larisa blog

Ο Σπύρος Μούρτος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του τονίζοντας ότι κόντρα στο Περιστέρι η Λάρισα ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Παράλληλα, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι οφείλουν να κένουν την δουλειά τους κόντρα στο Μεσολόγγι, ώστε να αποκτήσουν μια σχετική ηρεμία ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Μούρτος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory πρέπει να παραμείνει στη Stoiximan Basket League και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας.

Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερη για την ομάδα μας, καθώς ταξιδεύουμε στο Αγρίνιο, εκεί όπου θα παίξουμε ενάντια στο Μεσολόγγι Baxi, το οποίο «παλεύει» εξίσου για τη σωτηρία.

Δυστυχώς, φτάσαμε ως τις τελευταίες «στροφές» της φετινής περιόδου για να αναζητούμε αποτελέσματα τα οποία θα μας «κρατήσουν» στην κορυφαία βαθμίδα του ελληνικού μπάσκετ.

Πλέον, δεν έχουμε άλλη επιλογή, πλην από την εμφάνιση της δέουσας σοβαρότητας μέσα στο παρκέ και την εξασφάλιση ενός αποτελέσματος που θα μας ηρεμήσει ως ένα βαθμό ενόψει των αγώνων με Ηρακλή και Λαύριο, όταν και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος.

Τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια», κόντρα στο Περιστέρι ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, τώρα πάμε να φανερώσουμε την ποιότητα μας και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Τα λέμε πριν το επόμενο παιχνίδι μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…