Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: «Πρόβα για Playoffs και Κύπελλο»

Μουράτος: «Πρόβα για Playoffs και Κύπελλο»

mouratos scaled

Το Λαύριο αντιμετωπίζει τη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο παίκτης της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, Βασίλης Μουράτος, ενόψει της αναμέτρησης σημείωσε ότι είναι μία καλή πρόβα για τα playoffs και το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχοντας εξασφαλισμένη πια τη 2η θέση της κανονικής περιόδου -ένα σπουδαίο επίτευγμα που μας γεμίζει όλους περηφάνια και δύναμη- μπροστά μας έχουμε το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Λάρισας η οποία και μαθηματικά έχει σώσει την κατηγορία.

Παρότι ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη αφού πάντα το κίνητρο μας είναι ίδιο και υψηλό.

Από την πλευρά μας θέλουμε να φανούμε πολύ ανταγωνιστικοί και πνευματικά, κυρίως, έτοιμοι καθώς αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει μια «πρόβα τζενεράλε» αφού μας περιμένει μια δύσκολη και απαιτητική συνέχεια που έχουμε μπροστά μας, σε play-off και Κύπελλο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους του Λαυρίου, σε όλους τους φίλους του Αθλητισμού και με μία ευχή: να συναντηθούμε σύντομα όλοι μέσα στα γήπεδα!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …