Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: «Για rookies έχουμε δείξει χαρακτήρα»

Μουράτος: «Για rookies έχουμε δείξει χαρακτήρα»

mouratos langford scaled

Ο Βασίλης Μουράτος σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την νέα νίκη επί της ΑΕΚ τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αποτελείται από νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες έχει δείξει χαρακτήρα στην διαχείριση της επιτυχίας. Παράλληλα, τόνισε ότι τα πλέι οφ θα είναι κάτι πρωτόγνωρο, ενώ για τις εξαιρετικές προσωπικές επιδόσεις τόνισε ότι οφείλονται στην εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είναι πολύ καταπονημένη από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τους τραυματισμούς που είχε. Παίζει τεράστιο ρόλο αυτό. Εμείς προπονούμαστε οι ίδιοι από την αρχή της χρονιάς και έχουμε βρει ρυθμό. Ηταν πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, η τρίτη απέναντι στην ΑΕΚ φέτος. Αν είμαστε σοβαροί στα τρία τελευταία παιχνίδια, θα κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League».

Για το μυστικό της επιτυχίας του Λαυρίου:
«Είναι ένα κράμα πραγμάτων. Υπάρχει ένα τεχνικό επιτελείο με τεχνογνωσία και μας απλοποιεί πολύ τη ζωή. Γίνεται τεράστια δουλειά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στους παίκτες. Έχει να κάνει και με το χαρακτήρα και τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες που έχουμε. Άλλη ομάδα με ρούκις δε θα μπορούσε να έχει διαχειριστεί καλύτερα την επιτυχία. Έχει δείξει χαρακτήρα η ομάδα και ανταποκρίνεται σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις».

Για τα πλέι οφ και αν η όρεξη έρχεται… τρώγοντας:
«Τα πλέι οφ θα είναι πολύ διαφορετικά με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Θα είναι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους».

Για τη δική του χρονιά με το Λαύριο:
«Αυτό που ζητάει ένας παίκτης στην καριέρα του, είναι χώρο και χρόνο. Αυτό δίνει ο οργανισμός τους Λαυρίου. Οταν νιώθεις ότι σε πιστεύουν, αυτό θα έρθει από μόνο του. Εχω βρει ό,τι ζητάω εδώ. Έχω βρει ένα προπονητή που μου έχει δώσει ρόλο αρχηγού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …