Κεντρική Διεθνή Μονακό – Γκραν Κανάρια 82-77: «Καθάρισε» σε ένα δεκάλεπτο

Μονακό – Γκραν Κανάρια 82-77: «Καθάρισε» σε ένα δεκάλεπτο

dee bost as monaco photo monaco ec20 scaled

Το πρώτο – από τα τρία – βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Eurocup έκανε η Μονακό, η οποία επικράτησε με 82-77 της Γκραν Κανάρια στον πρώτο ημιτελικό. Η γαλλική ομάδα επί της ουσίας καθάρισε το παιχνίδι στην εντυπωσιακή δεύτερη περίοδο της.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο δεκάλεπτο κυριάρχησε απόλυτα και στις δύο πλευρές του παρκέ, καταφέρνοντας όχι μόνο να σκοράρει 24 πόντους, αλλά και να δεχθεί μόλις 5, για να πάει στα αποδυτήρια με αέρα 18 πόντων. Οι Ισπανοί προσπάθησαν και κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να την φτάσουν μέχρι και στην μία κατοχή δευτερόλεπτα πριν το τέλος (77-74), ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν ψύχραιμοι στις βολές και πήραν την νίκη.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γκρέι, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 25 πόντους, με τους Μποστ, Λεσόρτ και Ο’ Μπρίεν να ακολουθούν με 11 πόντους έκαστος. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κοστέλο με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Ντίμσα να ακολουθεί με 14, ενώ άλλους 13 πρόσθεσε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 44-26, 54-46, 82-77

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…