Κεντρική Γ' Εθνική Μίχος: «Restart στο μπάσκετ με την καλύτερη ομάδα, του Παναγιώτη Φασουλα»

Μίχος: «Restart στο μπάσκετ με την καλύτερη ομάδα, του Παναγιώτη Φασουλα»

121193249 841872546353424 5685483505156899203 n jpg

O Βασίλης Μίχος, έμπειρος καλαθοσφαιριστής και μέλος του ΠΣΑΚ, από την αρχή της προεκλογική περιόδου για την ομοσπονδία μπάσκετ έχει εκφράσει ξεκάθαρα την προτίμηση του στον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το μπάσκετ» και θέλησε να μιλήσει για μια ακόμη φορά μέσα από το ebasket.gr για τις εκλογές της ΕΟΚ. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, με γραπτή δήλωση του εξηγεί γιατί η ομάδα του Φασούλα είναι η μόνη που μπορεί πραγματικά να βάλει σε νέα σελίδα το μπάσκετ και παράλληλα εκφράζει την αγανάκτηση του με τις συνεχείς αναβολές των εκλογών.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι τις μεγάλες επιτυχίες διαχρονικά τις φέρνουν οι ομάδες και όχι τα άτομα και ο Παναγιώτης Φασούλας έχει πραγματικά σπουδαία ομάδα ανθρώπων δίπλα του που είναι 100% μπάσκετ και πρεσβεύουν το μπάσκετ και έρχονται να το επανεκκινήσουν και να το επαναφέρουν στην θέση που του αρμόζει στην κορυφή. Η διοικητική του  εμπειρία και αναγνωρισιμότητα διεθνώς fiba hall of fame τον καθιστούν τον ιδανικότερο για την θέση του προέδρου.

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι το μπάσκετ οι σκέψεις του και οι αποφάσεις του είναι άμεσα υλοποιήσιμες την επόμενη μέρα για να ξαναφέρει την αξιοπιστία την αξιοκρατία την εξωστρέφεια και να προσελκύσει περισσότερους χορηγούς που θέλουν να βοηθήσουν το μπάσκετ και τα ερασιτεχνικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος για τον Παναγιώτη Φασούλα, τον πιστεύω πάρα πολύ γιατί ποτέ δεν μίλησε ουτοπικά .

Σκοπός είναι να μιλάς ρεαλιστικά στον κόσμο και να κάνεις πράγματα που θα πραγματοποιηθούν. Δεν αντέχει ο κόσμος το παραμύθι.  Οι εκλογές στις 31 Μάϊου θα είναι λύτρωση για το μπάσκετ όλες οι ομοσπονδίες ολοκλήρωσαν τις αρχαιρεσίες τους η ΕΟΚ βρίσκει τρόπο να στέκεται εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια τις πολιτείας των σωματείων και των υποψηφίων για τις επερχόμενες εδώ και ένα χρόνο εκλογές και διατηρεί σε ομηρία την ελληνική καλαθοσφαίριση. Απαράδεκτος ο τρόπος να φτάνουμε στα δικαστήρια για να αλλάξει μια ομοσπονδία. Η νόμιμη διαδικασία των εκλογών θα έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει στις 28 Μαρτίου.

Απορώ με με αυτούς που αναφέρουν πράγματα που δεν γίνονται το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και όχι πολιτική. Η αλαζονεία και η έπαρση δεν πρέπει να υπάρχει στον χώρο του αθλητισμού. Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι μια μεγάλη  παγκόσμια μπασκετική προσωπικότητα  που επισκιάζει τις προσωπικότητες των υπολοίπων και θα οδηγήσει την κούρσα τις επόμενης μέρας ενώνοντας τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρξει παράγοντας και σωματείο στις εκλογές  που να μην θέλει κάτι τέτοιο να πάει το μπάσκετ παρακάτω με έναν ηγέτη στο τιμόνι του όπως ο Παναγιώτης Φασούλας και δίπλα του ο Φάνης Χριστοδούλου ο Ευθύμης Ρεντζιάς ο Μέμος Ιωάννου ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο Γιάννης Τσουμης η Βάσω Στασινού και όπως είπε ο Παναγιώτης ο Νίκος Γκάλης ανήκει στην ΕΟΚ, όταν, όπως , οπότε κι όπου θέλει αυτός.

Το παρελθόν είναι οδηγός για το μέλλον κάνεις και τίποτα δεν θα εμποδίσει τους ανθρώπους που έγραψαν την ένδοξη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όλους τους αφανείς και εμφανείς εργάτες του αθλήματος να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή μεγάλων επιτυχιών.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από ανθρώπους που το αγαπούν το σέβονται και αγωνιούν για αυτό. Έχει ανάγκη από τους δικούς του ανθρώπους!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…