Κεντρική Basket League Μεσολόγγι-ΠΑΟΚ 69-84: Πέρασε… αέρας από το Αγρίνιο ο Δικέφαλος

Μεσολόγγι-ΠΑΟΚ 69-84: Πέρασε… αέρας από το Αγρίνιο ο Δικέφαλος

paok1 jpg

Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν με νίκη την κανονική χρονιά. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Μεσολογγίου στο Αγρίνιο με 69-84.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ άλλαζε συνεχώς χέρια, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νευρικά στο παιχνίδι και να είναι άστοχες. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει με 10-14, αλλά το Μεσολόγγι επέστρεψε και ισοφάρισε σε 15-15, με τον Δικέφαλο να κλείνει την περίοδο μπροστά με 19-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε και με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκουν σκορ κυρίως από Κακλαμανάκη και Τέρνερ μπόρεσαν και πήραν ακόμη και διψήφια διαφορά (32-42), πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 36-47, αφού ο Λάιονς μείωσε για τους γηπεδούχους με λει απ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκορ άνοιξε αρκετά, και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ πάτησε το πόδι στο γκάζι ο αντίπαλός του δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει. Έτσι, η διαφορά ανέβαινε συνεχώς, πηγαίνοντας μάλιστα ακόμη και στο +20 με 46-66 πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν σε 48-66.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου όλα είχαν κριθεί, ο Δικέφαλος κράτησε το προβάδισμα που είχε και διαχειριζόμενος σωστά το υπέρ του σκορ πανηγύρισε τη νίκη με 69-84.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…