Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μάντζαρης: «Να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά»

Μάντζαρης: «Να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά»

Mantzaris040421

Για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον Άρη και τις υποχρεώσεις του Περιστερίου που ακολουθούν για Κύπελλο και πλέι οφ γράφει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. O Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι κοιτούν να βελτιωθούν και να κάνουν ένα βήμα μπροστά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Ολοκληρώνουμε στο γήπεδό μας τις υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς υποδεχόμαστε τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Βαθμολογικά, μπορεί ο αντίπαλος να είναι σχετικά αδιάφορος, όμως, για μας είναι ένα παιχνίδι που το βλέπουμε ως αγώνα προετοιμασίας εν όψει του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, αλλά και των πλέι οφ του πρωταθλήματος που ακολουθούν σε μια ομολογουμένως δύσκολη συνέχεια.

Υποδεχόμαστε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, οπότε θα έρθει χωρίς άγχος να αγωνιστεί απέναντι μας και αυτό την κάνει σίγουρα επικίνδυνη.

Εμείς, από την πλευρά μας, κοιτάμε την ομάδα μας, το πώς θα βελτιωθούμε, προκειμένου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την συνέχεια, που είναι πολύ δύσκολη και κρίνονται τα πάντα, καθώς θα δούμε πώς θα καταλήξει η χρονιά για μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …