Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μανωλόπουλος: «Ο Άρης το πάλεψε, δείξαμε χαρακτήρα»

Μανωλόπουλος: «Ο Άρης το πάλεψε, δείξαμε χαρακτήρα»

Μανωλόπουλος

Το Περιστέρι έκλεισε με νίκη την κανονική περίοδο της Basket League κερδίζοντας τον Άρη και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος. Παράλληλα, ο τεχνικός των Κυανοκίτρινων επεσήμανε ότι η ομάδα χρειάζεται να βελτιωθεί για να είναι ανταγωνιστική στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Δεν ήταν εύκολη νίκη, ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός, κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όσον αφορά την τακτική και την ενέργεια  που βγάλαμε την πίεση που ασκήσαμε, περίμενα ότι θα ήμασταν καλύτεροι. Στο ημίχρονο τα είπαμε και μετά δείξαμε το χαρακτήρα αυτής της ομάδας, παλέψαμε για κάθε μπάλα. Καλή συνέχεια στον Άρη, προσπάθησε για τη νίκη».

Για τη συνέχεια στον πρωτάθλημα:

«Έχουμε ένα παιχνίδι σημαντικό με τον Παναθηναϊκό,  μετά τα πλέι οφς πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Παίζουμε καλά, νομίζω μπορούμε και καλύτερα. Ήρθε και ο Ζώης, περιμένουμε και τον Βασιλόπουλο, ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε στη συνέχεια».

Για τα πλέι οφς:

«Ξέρουμε ότι οι ομάδες είναι καλές, έχουμε δει καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά και τα πλέι οφ θα έχουν ενδιαφέρον, όλα κρίνονται στο γήπεδο, θεωρητικά ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…