Κεντρική Basket League Περιστέρι Μανωλόπουλος: «Η προσπάθεια των παικτών είναι μεγάλη, να πάρουν αυτό που τους αξίζει»

Μανωλόπουλος: «Η προσπάθεια των παικτών είναι μεγάλη, να πάρουν αυτό που τους αξίζει»

Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την νίκη του Περιστερίου επί της Λάρισας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους παίκτες του όσο και για την διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα, εκθείασε την προσπάθεια των παικτών, αλλά και την συνέπεια της διοίκησης και του επιτελείου για την υπευθυνότητα της.

Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω με μια ατάκα που λένε στον στρατό. Τίποτε δεν είναι τόσο άσχημο που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο. Εδώ έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Ξυπνάμε το πρωί και δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στο γήπεδο! Τραυματισμούς… Σήμερα ειδικά επειδή έχουμε μια πολύ υπεύθυνη διοίκηση και ένα πολύ υπεύθυνο ιατρικό τιμ η πρόταση τους σε μένα ήταν κάποια παιδιά να μην έρθουν καν στο γήπεδο. Να τους προστατεύσουμε. Αυτό κάναμε.

Είχαμε οκτώ παίκτες, με τον Γάϊο (Σκορδίλη) να μην ξέρουμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Του ζήτησα να μας βοηθήσει και να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί βοήθησε ενώ ήταν τραυματίας. Ο Ζώης (Καράμπελας) δεν μπορούσε δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση. Γενικά με εμένα με όλα αυτά τα προβλήματα που είχε δεν τον έχω δει και πολύ στο γήπεδο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έβγαλαν την ψυχή τους. Νομίζω σε γενικές γραμμές παίξαμε και καλό μπάσκετ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μας.

Συνεχίζουμε και προσπαθούσε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε, όλες τις απώλειες που έχουμε, με το ιατρικό τιμ προσπαθούμε να τους φέρουμε πίσω και ελπίζω στον επόμενο αγώνα θα έχουμε ποιο πολλούς παίκτες γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Κι επειδή η προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη, θέλω να πάρουν πίσω αυτά που δίνουν μέσα στο γήπεδο γιατί είναι πολλά. Θέλω να πάρουν πίσω αυτό που τους αξίζει».

Ενώ, για την Λάρισα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Λάρισα, γιατί κι αυτοί είχαν πολλά προβλήματα και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να μείνουν στην κατηγορία».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Λεωνίδας Κασελάκης: Από το ΟΑΚΑ στο Περιστέρι

Την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έληξε ο Λεωνίδας Κασελάκης, καθώς βρήκε τον νέο σταθ…