Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Τους σεβαστήκαμε παραπάνω από ότι έπρεπε»

Λυκογιάννης: «Τους σεβαστήκαμε παραπάνω από ότι έπρεπε»

ΠΑΟΚ

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σεβάστηκε και φοβήθηκε περισσότερο από ότι έπρεπε τον Παναθηναϊκό εστίασε στις δηλώσεις του μετά την ήττα ο Άρης Λυκογιάνννης. Παράλληλα, ο τεχνικός των Ασπρόμαυρων αναφέρθηκε στα οφέλη του σημερινού αγώνα αλλά και την συμμετοχή του νεαρού Ρούμογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παρά το δυνατό μας ξεκίνημα νομίζω ότι η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που πρέπει. Ενδεχομένως παίξαμε με μεγαλύτερο σεβασμό και φόβο από ότι θα έπρεπε. Έτσι ο Παναθηναϊκός δημιούργησε από την αρχή μεγάλες διαφορές.
Είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε με μεγαλύτερη ενέργεια, νομίζω τα καταφέραμε και μαζέψαμε αρκετά τη διαφορά. Από την παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το Μεσολόγγι θέλοντας να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το τι έμαθε η ομάδα από αυτό το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε χωρίς ενέργεια, δεν ξέρω αν ήταν από σεβασμό ή από φόβο αλλά η εικόνα μας έτσι έδειχνε. Από το δεύτερο ημίχρονο μάθαμε ότι πρέπει να ξεκινάς από την άμυνα, να παίρνεις ενέργεια από εκεί για την επίθεση».

Για την συμμετοχή του Ρούμογλου: «Πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του, είναι μεταβατική σεζόν γιατί φέτος δίνει πανελλήνιες, είναι καλός μαθητής και λείπει σε αρκετές προπονήσεις, όμως είναι ένα παιδί με το οποίο θέλουμε να ασχοληθούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…