Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Πρέπει να δένεσαι με μια ομάδα» (vid)

Λυκογιάννης: «Πρέπει να δένεσαι με μια ομάδα» (vid)

Λυκογιάννης

Ο Άρης Λυκογιάννης ως ένα είδος επιβράβευσης της πολύ καλής πορείας του στο τιμόνι του ΠΑΟΚ το τελευταίο τετράμηνο, έχοντας αποφύγει οριστικά τον υποβιβασμό και κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ, ανανέωσε μέχρι το 2024 με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο τεχνικός  του ΠΑΟΚ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Αρχικά, ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που τον οδήγησαν να παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι στην γενική φιλοσοφία του είναι να δένεται με τις ομάδες που προπονεί και να επιδιώκει να μένει για αρκετό καιρό. Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στους τωρινούς στόχους της ομάδας όσο και στους μελλοντικούς οι οποίοι θα καθοριστούν σε συνεργασία με την διοίκηση.

Η λογική που πρέπει να υπάρχει στην καριέρα ενός προπονητή, αλλά δεν συμβαίνει, είναι να δένεσαι με τις ομάδες. Δεν υπήρξε ομάδα στην οποία κάθισα λίγο καιρό. Εχουμε κάποιους στόχους για τη φετινή σεζόν, την είσοδο στα playoffs και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Μελλοντικά, τους στόχους τους θέτουν αυτοί που διοικούν. Οι προσωπικοί στόχοι συνήθως συνδυάζονται. Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον από το πόσο ξεκάθαροι είμαστε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Το πάθος και η ενέργεια είναι πολύ βασικά κομμάτια σε αυτό το σπορ“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Λυκογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …