Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Να τα πάμε καλά στο αγωνιστικό τεστ πριν τα play-off»

Λυκογιάννης: «Να τα πάμε καλά στο αγωνιστικό τεστ πριν τα play-off»

Λυκογιάννης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική της Basket League το Μεσολόγγι. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης είναι ένα καλό αγωνιστικό τεστ πριν τα playoffs του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο. Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία στην έδρα της δυσκόλεψε όλους τους αντιπάλους της, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί δεν αλλάζει η κατάσταση και για τις δύο πλευρές κι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι επιθετικά και οι παίκτες δύσκολα θα έχουν το μυαλό τους στην άμυνα. Το ζητούμενο για μας είναι να πάμε καλά στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν μπούμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Και ο στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Josh Carter και Elston Turner.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…