Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λιάπης: «Νίκη για την έβδομη θέση»

Λιάπης: «Νίκη για την έβδομη θέση»

Michalis Liapis Kolossos Rodou

Ο Κολοσσός φιλοξενείται αύριο (28/04 20:00) από τον Ιωνικό στην Νίκαια για την τελευταία αγωνιστική της Basket League και με νίκη κλειδώνει την 7η θέση της τελικής κατάταξης. Σε αυτό ακριβώς εστίασε ο Μιχάλης Λιάπης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι για να έρθει η νίκη χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος. Εμείς, ερχόμαστε από μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Πετύχαμε τον στόχο μας που είναι η συμμετοχή στα playoffs. Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, μέσα στην έδρα του και θέλουμε οπωσδήποτε να νικήσουμε για να τερματίσουμε στην 7η θέση.

Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να μην μπούμε πιο χαλαροί, επειδή έχουμε ήδη μία θέση στα playoffs. Και φυσικά, ο άλλος λόγος είναι ότι θέλουμε να κλείσουμε με νίκη την κανονική περίοδο.

Από ‘κει και πέρα, να ευχηθούμε καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλο τον κόσμο και να περάσουν το Πάσχα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…