Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Ρεκόρ καριέρας του ριμπάουντερ Παπαδάκη

Λάρισα: Ρεκόρ καριέρας του ριμπάουντερ Παπαδάκη

Ηρακλή Παπαδάκης

Τα ριμπάουντ δεν είναι η κατηγορία που τον κάνει να ξεχωρίζει, όμως ο Κώστας Παπαδάκης ξεχώρισε μέσα από αυτήν στο σημερινό παιχνίδι. Ο διεθνής γκαρντ έφυγε από το Περιστέρι με ένα ρεκόρ καριέρας αφού μάζεψε έξι ριμπάουντ, ένα περισσότερο από το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα.

Ακόμη για τη Λάρισα Bread Factory…

*Ο Σπύρος Μούρτος με τα πέντε ριμπάουντ που είχε σήμερα, ξεπέρασε τα 700 στη 255η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Η θεσσαλική ομάδα ισοφάρισε τρεις αρνητικές επιδόσεις. Το έκανε με τις οχτώ ασίστ που είχε σήμερα, όσες στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αλλά και εντός έδρας με τον Ιωνικό Hellenic Coin.

*Η Λάρισα Bread Factory παράλληλα, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της με τα εννιά εύστοχα δίποντα της (9/28) αφού εννιά είχε και στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Ηρακλή (9/27).

*Ακόμη η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου με τα τέσσερα τρίποντα της (4/21) ισοφάρισε και αυτό το αρνητικό ρεκόρ της αφού τέσσερα είχε και με τον ίδιο αριθμό προσπαθειών, στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

*Στον αντίποδα είχε τις μεγαλύτερες επιδόσεις εύστοχων (26) αλλά και εκτελεσμένων βολών (34). Πρόκειται για τις κορυφαίες επιδόσεις της συνολικά στη Stoiximan Basket League αφού πέρυσι είχε 20/32 στο ματς της 7ης Μαρτίου 2020 κόντρα στον Κολοσσό H Hotels.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…