Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Κάτι χρωστάμε στη Ρεάλ από το 2014…»

Λαρεντζάκης: «Κάτι χρωστάμε στη Ρεάλ από το 2014…»

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη κόντρα στην Βαλένθια, ωστόσο το μυαλό του Γιαννούλη Λαρεντζάκη είναι στο ματς που ακολουθεί με την Ρεάλ. Ο Έλληνας γκαρντ θυμήθηκε τα… χρωστούμενα από το 2014 και έδωσε το σύνθημα της νίκης που θα σημάνει τον αποκλεισμό των Μαδριλένων.

Αναλυτικά:

«Η Βαλένθια πήγε το ματς σε πολλές κατοχές, σούταρε και έβαλε πολλά σουτ στην τέταρτη περίοδο. Η εικόνα μας για 35 λεπτά ήταν απόλυτα κυρίαρχη και γι’ αυτό κερδίσαμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έπαιζε τα πάντα για την είσοδο της στα πλέι οφ» είπε αρχικά στα κανάλια Novasports.

Για αυτά που έκανε καλά απόψε ο Ολυμπιακός: «Κάναμε πολύ σωστές επιθέσεις, δεν κάναμε λάθη στα πρώτα 35 λεπτά. Ημασταν εύστοχοι. Δεν πρόκειται να παραδώσουμε κανένα παιχνίδι, έχουμε άλλα δύο και θα δώσουμε το 100%, θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός απόψε: «Και οι 15 παίκτες, έχουμε πείσμα και δουλεύουμε καθημερινά με μεγάλη ένταση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ και πρέπει να παίζουμε έτσι και στα επόμενα δύο παιχνίδια γιατί φέτος, η χρονιά δεν πήγε όπως περιμέναμε».

Για την εικόνα του Πρίντεζη σε αυτό το παιχνίδι: «Η κλάση του Γιώργου είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Είναι σωματικά πολύ καλά, θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και διαχειρίζεται κάθε παιχνίδι όπως ξέρει. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν και ο MVP του αγώνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …