Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: «Σταθεροί στο πλάνο για την νίκη στην Ρόδο»

Κουζέλογλου: «Σταθεροί στο πλάνο για την νίκη στην Ρόδο»

kouzeloglou aris

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (03/04) τον Κολοσσό στην Ρόδο μετά την ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο τρίτο του παιχνίδι μέσα σε 8 μέρες. Ο Γιάννης Κουζέλογλου μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι είναι σημαντική η διαχείριση της ενέργειας τους, και ότι με σταθερότητα στο πλάνο θα αυξήσουν τις πιθανότητες να φύγουν με την νίκη.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Προερχόμαστε από ένα αρνητικό σερί, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή της.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι απέναντι στον Κολοσσό, στη Ρόδο. Είναι η τρίτη αναμέτρηση, σε διάστημα οκτώ ημερών και είναι σημαντικό να διαχειριστούμε με το σωστό τρόπο το κομμάτι της ενέργειας.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, η οποία έχει διεκδικήσει πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος και παλεύει κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλό της. Παίζει πολύ καλά στην έδρα της και χρειάζεται κι αυτή τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Εμείς θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό και να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο του παιχνιδιού μας, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουμε τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…