Κεντρική NBA Κόμπε Μπράιαντ: Η 60άρα και… «Mamba out» [vids]
NBA

Κόμπε Μπράιαντ: Η 60άρα και… «Mamba out» [vids]

160414 gma whitworth 16x9 992

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τελευταία παράσταση του ανθρώπου που συγκρίθηκε περισσότερο από κάθε άλλον με τον Μάικλ Τζόρνταν, του Κόμπε Μπράιαντ. Ήταν 13 Απρίλη του 2016, και ο μπασκετικός κόσμος ήταν συντονισμένος στο staples center όπου ο «Βlack Mamba» θα πάταγε για τελευταία φορά παρκέ κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.

Και ο αθεόφοβος έκανε τον καλύτερο επίλογο σε μια τεράστια καριέρα, αποχαιρετώντας το άθλημα που τόσο λάτρεψε και αφοσιώθηκε επί τόσα πολλά χρόνια όπως μόνο αυτός ήξερε, σκοράροντας κατά βούληση. Το τελικό αποτέλεσμα και η νίκη των Λέικερς έχει μικρή σημασία, μπροστά στην… 60άρα που έγραψε ο Κόμπε για να κλείσει την καριέρα του.

Ποιος θα ξεχάσει την συγκλονιστική ομιλία του μετά το τέλος του αγώνα, όπου μπροστά στο κοινό της ομάδας που λάτρεψε, αφοσιώθηκε και υπηρέτησε σε όλη την λαμπρή καριέρα του είπε το θρυλικό «Mamba out».

«Δεν πιστεύω ακόμη πως όλο αυτό έφτασε στο τέλος. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Δεν περιγράφουν οι λέξεις το τι αισθάνομαι για εσάς. Σας αγαπώ! Τι άλλο να πω; Mamba out!», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…