Κεντρική Ελλάδα Κικίλιας: «Μεγάλη αγάπη το μπάσκετ, διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου»

Κικίλιας: «Μεγάλη αγάπη το μπάσκετ, διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου»

kikilias 0 jpg

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος την εκπομπή «pick n roll» της cosmote tv και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η αγάπη του για το μπάσκετ είναι μεγάλη, τονίζοντας ότι ακόμα και τώρα ξεκλέβει λίγο χρόνο για αυτό. Παράλληλα, ο Υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε στην στενή φιλία και κουμπαριά του με τον Ηλία Καντζούρη τον οποίο και αποθέωσε, ενώ τόνισε ότι η λύση για την πανδημία είναι μια και δεν είναι άλλη από τον εμβολιασμό.

Αναλυτικά:

«Ξεκλέβω λίγο χρόνο για το μπάσκετ, είναι μεγάλη αγάπη. Εχω μεγάλη αδυναμία σε Έλληνες παίκτες και προπονητές, σε παράγοντες που έφτασαν το ελληνικό μπάσκετ τόσο ψηλά. Η πανδημία δυσκολεύει τους πάντες, αλλά είναι πάντα συγκινητικό να βλέπεις νέους παίκτες, νέους προπονητές, αυτή την κουλτούρα που μας έφτασε στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του κόσμου. Το να φοράς το εθνόσημο, είναι η υπέρτατη τιμή.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ήταν μια ευχή παραδοσιακή, είχε φτάσει να είναι μια ευχή κλισέ. Τώρα έχει μεγάλο νόημα. Στο μπάσκετ έπρεπε ως νέος να βρω έναν ρόλο για να επιβιώσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Προσαρμόστηκα στο να γίνω παίκτης ειδικών αποστολών. Εδώ όμως μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής, ζούμε μια πανδημία και η ευθύνη είναι μεγάλη. Η κοινωνία έδειξε προσαρμοστικότητα, η λύση είναι ο εμβολιασμός που προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ευελπιστώ λίαν συντόμως να έχουμε καθολικό εμβολιασμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…