Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Όλα είχαν να κάνουν με την άμυνα»

Κάτας: «Όλα είχαν να κάνουν με την άμυνα»

Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης με τον Προμηθέα όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 83-61 εξέφρασε την ικανοποίηση του με την αμυντική επίδοση της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε ότι στόχος του είναι η ομάδα να έχει συνεχή βελτίωση μέχρι να συναντηθεί ξανά με τους Πατρινούς.

Αρχικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου«Πιστεύω ότι η άμυνα ήταν το πιο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού μας. Παίξαμε με την απαραίτητη ενέργεια, εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Προμηθέα, σε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι το κάναμε. Επιθετικά, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το παιχνίδι μας, δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Τα πάντα όμως είχαν να κάνουν με την άμυνα. Ο στόχος ήταν να τους κρατήσουμε κοντά στους 60 πόντους και το πετύχαμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν περιμένει διαφορετικό Προμηθέα είτε στα πλέι οφ είτε στο Κύπελλο«Και για τους δύο έλειπαν σημαντικούς παίκτες. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Για το Κύπελλο, έχουμε δρόμο μέχρι να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να εκτελούμε καλύτερα κάποια πράγματα. Αμυντικά όμως, η ομάδα καταλαβαίνει καλύτερα τι πάμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…