Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Εύχομαι του χρόνου να είμαστε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας»

Κάτας: «Εύχομαι του χρόνου να είμαστε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας»

Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Παράλληλα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού απαντώντας σε σχετική ερώτηση ευχήθηκε του χρόνου να είναι η ομάδα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν παίξαμε άμυνα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε έξυπνη άμυνα, πηγαίναμε προς τη μπάλα και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου».

Για όλη την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και τις φήμες ότι θα υπάρξει νέα Ευρωλίκα: «Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να του κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω πολλά για την πολιτική των διοργανώσεων, είμαι απλά κάποιος που αγαπά το μπάσκετ. Ξέρω ότι ξεκινούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουμε, δεν έχω κάτι παραπάνω να πω πάνω σε αυτό».

Για το πως νιώθει που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να είναι στα πλέι οφ: «Εύχομαι να ήμασταν εκεί, είναι ένας θεσμός που είναι σημαντικό να φτάσεις ως εκεί. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε εκεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…