Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καντζούρης: “Έχουμε όλους τους ψηλούς τραυματίες”

Καντζούρης: “Έχουμε όλους τους ψηλούς τραυματίες”

Κολοσσός, Καντζούρης

Ο Ηλίας Καντζούρης σχολίασε την εντός έδρας ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Προμηθέα Πάτρας, εστιάζοντας στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Χτύπησε και ο Σπάισερ στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι μέσα στη ζωή μίας ομάδας μπάσκετ τα προβλήματα, αλλά σε τέτοιο βαθμό δυσκολεύουν τα πράγματα. Έχουμε όλους τους ψηλούς τραυματίες από την αρχή της σεζόν εκτός από τον Καντέρ. Ο Τούμπα, ο Γκόινς και ο Ντράγκοβιτς υπέστησαν τραυματισμούς που τους τέλειωσαν τη χρονιά. Η προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να κάνει μόνο με τη ζώνη. Βάλαμε καλά το σώμα μας. Με καλά συστήματα στην επίθεση πλησιάσαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ, αλλά πρέπει να μετρήσουμε πόσοι είμαστε και να δούμε πως θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε τρεις μέρες. Θα πρέπει να δούμε τι καταφέραμε στο τέλος της διαδρομής».

Για τον Άντριτς: «Δεν θέλω να σταθώ στα τρίποντα που έβαλε. Ο Άντριτς στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά του είπαμε κάποια πράγματα και αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο κι έπαιξε σ’ ένα πραγματικά καλό επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…