Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Βγήκαμε αλώβητοι, αλλά η χρονιά δεν είναι πετυχημένη»

Καμπερίδης: «Βγήκαμε αλώβητοι, αλλά η χρονιά δεν είναι πετυχημένη»

Καμπερίδης

Ο Άρης έχασε από το Περιστέρι και σε συνδυασμό με την νίκη του Ιωνικού επί του Κολοσσού έμεινε εκτός πλέι οφ. Ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι από την μια είναι σημαντικό που η ομάδα βγήκε αλώβητη, ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη.

Αναλυτικά ;όσα δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης:

«Το παιχνίδι κύλησε αναμενόμενα λίγο ως πολύ. Εμείς ψάχναμε ένα κίνητρο όλη τη βδομάδα για να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Για ένα αρκετά σημαντικό διάστημα του αγώνα ήμασταν στο πνεύμα που έπρεπε. Κάποια συνεχόμενα λάθη, η κούραση, η πίεση του Περιστερίου άνοιξαν το σκορ και το Περιστέρι κέρδισε δίκαια.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Ιωνικός κέρδισε τον Κολοσσό, άρα για μας τελειώνει σήμερα η σεζόν. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να βγει αλώβητη. Προφανώς και δεν είναι πετυχημένη χρονιά, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, πολλοί ήταν οι παράγοντες που επηρέασαν. Δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σε αυτούς. 

Από αύριο πρέπει να ξεκινήσει η πολύ σκληρή δουλειά στον Άρη για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ένα πρόσωπο που αρμόζει στο μέγεθός του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου που μέσα από χίλια κύματα και πολλά πάνω – κάτω φτάσαμε ως εδώ και όλους αυτούς τους ανθρώπους έξω από την ομάδα που ανιδιοτελώς βοηθούσαν την ομάδα χωρίς να φαίνονται και έχουν μεγάλο μερίδιο στο ότι η ομάδα έφτασε εδώ. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…