Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Καμπερίδης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

savvas kamperidis min 1536x980

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ο Άρης αγωνίζεται αύριο (28/04, 20:00) εκτός έδρας, κόντρα στο Περιστέρι B.C., για την 22η αγωνιστική της Basket League. Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση με τους Κυανοκίτρινους, ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε ότι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει με όλες τις τις δυνάμεις την είσοδο της στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης:

“Οι συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος, σίγουρα, δεν ευνοούν την ομάδα να έχει έναν καλό ρυθμό. Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολο οι παίκτες να μπορέσουν να βρουν το κίνητρο, που απαιτείται, αλλά παρόλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι από κει και πέρα να δούμε τα δεδομένα: Αν η ομάδα θα συνεχίσει στα πλέι οφς ή αν θα είναι ο τελευταίος αγώνας για μας τη φετινή σεζόν. Επειδή είναι η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου, θέλουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (27/04), με μια προπόνηση, που έγινε στο “Nick Galis Hall” την προετοιμασία του για το αυριανό (28/04) παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με το Περιστέρι. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…