Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Μπορούσαμε να επιστρέψουμε αλλά ήμασταν άστοχοι»

Καμπερίδης: «Μπορούσαμε να επιστρέψουμε αλλά ήμασταν άστοχοι»

Καμπερίδης

Ο Άρης δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Ρόδο γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στην Basket League. Ο Σάββας Καμπερίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι στο διάστημα που μπορούσε η ομάδα του να γυρίσει το παιχνίδι ήταν άστοχη, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το ξέσπασμα του Λιτλ στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης στην ΕΡΤ:

«Εμείς πρέπει να κοιτάμε αυτό που κάνουμε. Θα  σταθώ στο αποτέλεσμα και την ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο transition. Στη συνέχεια παίξαμε με μεγαλύτερη ενέργεια. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι,, είχαμε υπεροχή, είχαμε αποτελεσματικότητα αλλά υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν εκτελέσαμε σωστά. Δεν είχαμε πετύχει πόντους. Σταθεροποιήθηκε η διαφορά, παλέψαμε αλλά τις στιγμές που μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, ήμασταν άστοχοι».

Για τον Λιτλ και το ότι διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή με τη λήξη του αγώνα:

“Αυτός ας το κρίνουν αυτοί που είδαν το παιχνίδι. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ. Είναι αθλητής και πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του ο Λιτλ. Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω στους διαιτητές.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…