Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Μαχητική ομάδα ο Κολοσσός, απαιτείται συγκέντρωση»

Καμπερίδης: «Μαχητική ομάδα ο Κολοσσός, απαιτείται συγκέντρωση»

Καμπερίδης

Το τρίτο του παιχνίδι σε οκτώ ημέρες και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας, δίνει αύριο (03/04, 16:00, ΕΡΤFLIX) ο Άρης κόντρα στον Κολοσσό, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον αγώνα με τους «θαλασσί», ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, τόνισε:

«Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα σοβαρή, μαχητική, με υψηλό κίνητρο, η οποία διεκδικεί όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τέλους. Εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψουμε τις νίκες»

Προπόνηση και αναχώρηση για Ρόδο

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (02/04), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό (03/04) αγώνα. Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα ήταν οι τραυματίες, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.

Πριν μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες παρακολούθησαν σε video τον αντίπαλό τους.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα ταξιδέψει για τη Ρόδο, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Chalmers, Νετζήπογλου, Dragicevic, Little, DeCosey.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…