Κεντρική Διεθνή Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου εργάζονται δεν παίζουν PlayStation»

Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου εργάζονται δεν παίζουν PlayStation»

itoudis

Ολοφάνερα και με τρομερή ατάκα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, ο Δημήτρης Ιτούδης αναφορικά με ερώτηση δημοσιογράφου, μετά την εκτός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ζενίτ 77-81, στο πλαίσιο της VTB League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός στην ερώτηση για το αν θα ήθελε για συνεργάτη του τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, ο οποίος του ασκεί σκληρή κριτική ειδικά τη φετινή χρονιά, δήλωσε ότι οι βοηθοί του είναι υψηλού επιπέδου και πως εργάζονται σκληρά. Μάλιστα, πρόσθεσε πως από το σπίτι πάντα είναι εύκολη η κριτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιτούδη: 

«Διαβάζετε και εσείς την κριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν για μένα. Έχω πολύ υψηλού επιπέδου συνεργάτες που εργάζονται καθημερινά για να προετοιμάσουν την ομάδα και δεν κάθονται σπίτι να παίξουν… PlayStation. Και εγώ, μπορώ να βάλω μία κούπα καφέ και να κριτικάρω τον καθένα. Αλλά, έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε αυτό, αλλά εντάξει. Απαντώ. Έχω πολύ καλό σταφ και βοηθούς. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πως να πετύχουν, επειδή βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό είναι προφανές», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη σε δημοσιογράφο, για το αν θα ήθελε τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι ως βοηθό του στην «ομάδα του στρατού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…