Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχη στην Πόλη»

Ιτούδης: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχη στην Πόλη»

dimitris itoudis

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το καθήκον της την περασμένη εβοδμάδα προστατεύοντας την έδρα της στην σειρά με την Φενέρ, και τώρα πάει στην Πόλη (28/4, 20:45) για να τελειώσει την δουλειά. Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θεωρεί ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο το τρίτο παιχνίδι λέγοντας ότι πάνε να δώσουν μια μάχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Έπρεπε να αγωνιστούμε στην VTB την Κυριακή, όμως η βασική μας έγνοια ήταν να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να αφήσουμε κάποιους άλλους να αγωνιστούν. Οι νέοι αθλητές μας έκαναν εξαιρετική δουλειά και ήταν ανταγωνιστικοί στο πιο υψηλό επίπεδο. 

Είμαστε σε καλή κατάσταση και είχαμε δύο προπονήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης που ανέφερα νωρίτερα. Το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό στην Νίζνι. Ο βασικός μας στόχος ήταν να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ της Euroleague. 

Μιλάμε για αγώνες των πλέι οφ, γνωρίζουμε την ποιότητα της Φενέρ και σεβόμαστε όσα εκπροσωπούν τόσο ως οργανισμός, όσο και ως ομάδα. Όμως, θα πρέπει να σεβόμαστε και τους εαυτούς μας, το κλαμπ μας, την ΤΣΣΚΑ. Πηγαίνουμε στην έδρα τους για να δώσουμε μια μάχη. 

Περιμέναμε πως η Φενέρ θα έχει διαφορετικό ρόστερ στο Game 1, όμως δείχνουμε τον ίδιο σεβασμό απέναντι σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, ανεξάρτητα από το ποιοι θα παραταχθούν απέναντί μας. Άλλωστε, έχουμε και εμείς τα δικά μας προβλήματα, ούτε το δικό μας ρόστερ είναι πλήρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…