Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η Μακάμπι έστησε «πάρτι» και διέσυρε την Χίμκι!

Η Μακάμπι έστησε «πάρτι» και διέσυρε την Χίμκι!

tyler dorsey maccabi playtika tel aviv eb20 scaled

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ισοπέδωσε τα απομεινάρια της Χίμκι με 92-62, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν καταιγιστική από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, έφτασε μέχρι και σε διαφορά 40 πόντων (!) και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά το καλό ξεκίνημα της Χίμκι (2-6) η Μακάμπι κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση κατάφερε να τρέξει ένα επιμέρους 20-6 και να κλείσει την πρώτη περίοδο με διψήφιο προβάδισμα (22-12).

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην δεύτερη περίοδο με την Μακάμπι να ανεβάζει διαρκώς την διαφορά. Οι γηπεδούχοι με εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο αλλά και πολύ καλή άμυνα κατάφεραν να σκοράρουν 31 πόντους την ώρα που δέχθηκαν μόλις 13, για να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 28 πόντων (53-25).

Η Μακάμπι συνέχισε να κυριαρχεί πλήρως και στην επανάληψη και κατάφερε να φτάσει την διαφορά μέχρι και τους 40 πόντους (67-27). Η Χίμκι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά στο 73-38 του δεκαλέπτου. Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να παίρνει πολύ άνετα την νίκη με το τελικό 92-62 .

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 53-25, 73-38, 92-62

1 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…