Κεντρική Ειδήσεις H πρόσκληση Αγγελόπουλου σε Αυγενάκη και Δ.Σ. για το project των νέων γηπέδων!

H πρόσκληση Αγγελόπουλου σε Αυγενάκη και Δ.Σ. για το project των νέων γηπέδων!

Την Τρίτη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, που πρόκειται να “κατέβει” ως ανεξάρτητος στις εκλογές της ΕΟΚ, απεύθυνε πρόσκληση στους τρεις υποψηφίους προέδρους της ΕΟΚ, στα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, ΣΕΠΚ, καθώς επίσης και στον Υφυπουργό Αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη αλλά και στους Γ.Γ. κκ. Μπακογιάννη και Σταυριανουδάκη, προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το μεγάλο project που μεταξύ άλλων αφορά την…  “ανάπτυξη των ακαδημιών, το οποίο υποστηρικτικά θα συμπεριλαμβάνει την κατασκευή 100 κλειστών γηπέδων σε βάθος δεκαετίας”.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως πόστου όλοι μας μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα για το μπάσκετ. Στις πρόσφατες θέσεις μου που δημοσιοποιήθηκαν, η θετική ανταπόκριση που έλαβα από προέδρους, προπονητές, παίκτες και αγνούς φιλάθλους ήταν μεγάλη. Θεωρώ ότι εκ των ων ουκ άνευ σε πολλές εξ αυτών θα συμφωνείτε κι εσείς, καθώς κοινός τόπος όλων μας είναι το καλό του ΜΠΑΣΚΕΤ. Στην ανακοίνωση, όμως, εκτός από τις θέσεις μου αναφέρθηκα και στο Π.Α.Ρ.Ο.Ν., το οποίο είναι ένα project που πιστεύω μπορεί να αλλάξει γενικότερα το επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού.

Βασικός πυλώνας αυτού του πλάνου είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών, το οποίο υποστηρικτικά θα συμπεριλαμβάνει την κατασκευή 100 κλειστών γηπέδων σε βάθος δεκαετίας. Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, αυτό το φιλόδοξο project είναι αρκετά μεγάλο για να αναλυθεί μέσα σε ένα mail και γι αυτό θα ήθελα να έχουμε μία προσωπική επικοινωνία για ανταλλαγή απόψεων. Θεωρώ δεδομένο, ότι ανεξαρτήτως ποιος Υποψήφιος θα ηγείται στην επόμενη ημέρα της ΕΟΚ θα πρέπει μαζί με την συνδρομή της Πολιτείας να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι έστω μαζί με τους χορηγούς που κάποιοι ήδη υπάρχουν να αφήσουμε μία μεγάλη παρακαταθήκη για το άθλημα που αγαπάμε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και αναμένω την θετική σας ανταπόκριση προκειμένου να οργανώσουμε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Ράντονιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου…