Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αυτόπτης μάρτυρας προχώρησε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την στιγμή της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Ένας υπάλληλος του Δήμου Αλίμου ήταν μάρτυρας της φριχτής δολοφονίας. Ο ίδιος μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό τους. «Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι αυτού με το στρατιωτικό μπουφάν να εκτελεί», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν συνολικά τρεις οι υπάλληλοι που ήταν παρόντες της στιγμής της δολοφονίας.

Ακόμη ανέφερε: «Ακούσαμε έναν ήχο σαν εξάτμιση, μετά ακούσαμε κι άλλους ήχους και γυρίσαμε κι είδαμε αυτόν να του ρίχνει από πάνω. Μέχρι να γυρίσουμε, είχαν φύγει. Ήταν τόσο γρήγορο. Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα».

Επίσης, πρόσθεσε ότι: «Το όπλο σαν να είχε προέκταση σιγαστήρα, παρ’ όλα αυτά ακούστηκε κάτι». Όταν ρωτήθηκε αν ο Γιώργος Καραϊβάζ έβγαλε αντίδραση, τότε απάντησε ότι δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα, δεν μίλησαν και δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Ο μάρτυρας ακόμη παρατήρησε ότι: «Ένα χαμηλό σκουτεράκι κακορίζικο, προσπάθησα να δω την πινακίδα, δεν είδα τίποτα. Τον είδα, πάγωσα, πήρα την αστυνομία κι ήρθαν μέσα στο 5λεπτο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ανοίγει… πανιά ο Τουρισμός – Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Θεοχάρης

Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν για το άνοιγμα του Τουρισμού που ξεκινάει από αύριο, Παρασκευή…