Κεντρική Ελλάδα Γιαννάκης: «Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος» [vid]

Γιαννάκης: «Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος» [vid]

Γιαννάκης

Καλεσμένος της εκπομπής «Pick n Roll» ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος πρόσφατα μπήκε στο Hall of Fame της FIBA. Ο «δράκος» του Ελληνικού μπάσκετ μεταξύ άλλων σχολίασε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην ΕΟΚ, καθώς και για το αν έχει αδικηθεί από την ομοσπονδία.

«Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος. Εγώ προσπάθησα με τον τρόπο μου, με τον τρόπο που λειτουργούσα, να εκτιμήσω κάθε τι που συνέβαινε γύρω μου, και τον κάθε άνθρωπο που μου πρόσφερε ένα άγγιγμα, μια ματιά, ένα χειροκρότημα, ένα γέλιο, μια οποιαδήποτε παρακίνηση, είτε θετική είτε αρνητική. Γιατί και τα αρνητικά σε χαλιβδώνουν, σε κάνουν να διορθώνεσαι. Λείπει πολύ αυτό από τη διοίκηση.

Δεν φτάνει απλά να είσαι καλός, πρέπει να έχεις τη διάθεση να δίνεις και να συνεργάζεσαι. Όπως το εκτιμά ο καθένας. Εγώ θεωρώ ότι ουδείς αναντικατάστατος. Η ζωή προχωράει, τα πράγματα προχωρούν. Έχουμε ανθρώπους με ικανότητες. Ψάχνουμε ανθρώπους που να θέλουν να δουλέψουν σκλήρά, να τσαλακωθούν, να χτίσουμε όλους τους ρόλους, όχι μόνο του σουτέρ. Έχουμε τις προϋποθέσεις να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…