Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Ξεκινούν τα playoffs

Ευρωλίγκα: Ξεκινούν τα playoffs

shane larkin anadolu efes istanbul eb20 1 scaled

Οι μηχανές της Ευρωλίγκα ζεσταίνονται σιγά σιγά, καθώς σήμερα ξεκινάει το κυρίως πιάτο της διοργάνωσης. Σήμερα, έχουμε τζάμπολ στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα πρώτα παιχνίδια να είναι της Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου.

Ο αγώνας Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι άνετα ο τελικός της Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες ύστερα από τον… μαραθώνιο της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα θα διασταυρωθούν στα playoffs.

Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Εφές, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν είναι από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης στις τελευταίες αγωνιστικές έκανε τη ρελάνς, κατάφερε να προκριθεί στα playoffs και θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, το Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου είναι από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια. Η ιταλική και η γερμανική ομάδα φέτος πραγματοποίησαν καλή πορεία και έκαναν κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι, με τους Ιταλούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …