Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Τα φώτα σε Μόσχα και Βαρκελώνη

Ευρωλίγκα: Τα φώτα σε Μόσχα και Βαρκελώνη

cory higgins fc barcelona eb20 scaled

Στη «μάχη» των playoffs της Ευρωλίγκα ρίχνονται Μπαρτσεζόνα, Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε. Οι μπλαουγκράνα θα υποδεχθούν τη ρωσική ομάδα στη Βαρκελώνη για το Game 1 της σεζόν, ενώ αντίστοιχα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα φιλοξενήσει τους Τούρκους στη Μόσχα.

Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί στη σειρά με τη Ζενίτ. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους χτίστηκε για να πάρει τον τίτλο και αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρώσων. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα προσπαθήσει για την έκπληξη, αλλά οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο.

Αμφίρροπη είναι η σειρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με ένα εκπληκτικό finish πήρε την πρόκριση στα playoffs και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο Final 4.

Τα προβλήματα, όμως, είναι πολλά για τους Τούρκους, καθώς έχουν χτυπηθεί από τον κορωνοϊό. Εκτός αποστολής είναι οι Έντι, Ντίξον, Ουλανόβας και Ονάν, ενώ δεν θα δώσει το παρών ούτε ο προπονητής, Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Από την πλευρά της η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει προβλήματα, καθώς θα παραταχθεί χωρίς Μάικ Τζέιμς, που αποχώρησε και τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…